بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

استرالیا از شهروندانش خواست اسرائیل را ترک کنند

استرالیا درپی افزایش حملات اسرائیل به کشور‌های منطقه و درگیری محور مقاومت با آن، از شهروندان خود خواست اراضی اشغالی را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 15
کد خبر: ۲۶۰۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، استرالیا به شهروندان خود هشدار داد که به اسرائیل سفر نکنند. این کشور با اشاره به درگیری بین این رژیم و حزب الله، از استرالیایی‌ها خواسته است تا زمانی که پرواز‌های تجاری موجود است، اراضی اشغالی را ترک کنند.

 

براساس گزارش الجزیره، پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا اواخر روز دوشنبه در پستی در ایکس نوشت: دولت استرالیا نگران است که وضعیت امنیتی در اسرائیل و سرزمین‌های اشغالی فلسطین به سرعت وخیم شود.

 

در این توصیه نامه آمده است که برخی از خطوط هوایی پس از تشدید درگیری‌ها که باعث بسته شدن حریم هوایی شد، پرواز‌های خود به اسرائیل را کاهش داده و به حالت تعلیق درآورده اند، به همین خاطر استرالیا از شهروندانش خواست از پروازهای موجود استفاده و اراضی اشغالی را ترک کنند.

 

درپی تشدید حملات رژیم تروریستی به لبنان، جنبش حزب الله اقدام به گسترش حملات خود به عمق سرزمین‌های اشغالی کرده است. این مسئله نگرانی‌ها درباره امنیت این رژیم را در میان کشورهای غربی درپی داشته است و از زمان تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا به دلیل جنایات رژیم تروریستی اسرائیل بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی مانند لوفتهانزا، ایر فرانس، قطر و فلای دبی هم در تصمیماتی مشابه پروازهای خود را به اراضی اشغالی و لبنان متوقف کرده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار